Ludiek


    Deurningerstraat 11, 7571 BA Oldenzaal / Tel: 0541-299830 / [email protected]

Acrylnagels


Acrylnagels zijn kunstnagels, die over de bestaande nagels worden aangebracht. Het acryl, waarvan de acrylnagels gemaakt worden bestaat uit een combinatie van een vloeistof en een poeder.


Van deze substantie wordt een vloeibaar bolletje gemaakt, dat gevormd kan worden tot een kunstnagel, die zal uitharden. Acrylnagels zijn een sieraad voor de handen en kunnen in elke gewenste kleur worden verkregen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om te kiezen voor kunstnagels met glitters erin verwerkt. De basis van de acrylnagels is echter gelegen in de kleuren roze en wit. Wie een natuurlijk resultaat wenst te bewerkstelligen kan een keuze maken voor de standaard roze acrylnagels en voor een extra natuurlijke afwerking kan er gekozen worden voor de afwerking met een wit randje, dat ook wel french manicure wordt genoemd.


Wij brengen de Acryl nagels bij u aan op een professionele manier!


Minimale leeftijd


De minimumleeftijd voor het zetten van acryl nagels is 18 jaar. Dat is omdat de hormonen nog volop in beweging zijn, daardoor kan het product eerder loslaten en schade brengen aan de natuurlijke nagel.