Ludiek


    Deurningerstraat 11, 7571 BA Oldenzaal / Tel: 0541-299830 / [email protected]

Huidanalyse


 
Een persoonlijke huidanalyse

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Goede verzorging is daarom van zeer groot belang. Onze huid is meer en meer onderhevig aan de gevolgen van zonneschade, vervuiling van de omgeving, stress enz.

Dit kan ervoor zorgen dat de huid zijn natuurlijke beschermingsfunctie verliest en de huid gevoelig maakt.  

Het kiezen van het juiste product is ook niet altijd even gemakkelijk.

Veel huidproblemen ontstaan door gebruik van verkeerde producten of verkeerd gebruik van producten. Er ontstaat onbalans en dit kan zelfs een vroegtijdige huidveroudering tot stand brengen.

 


Wij werken met een uniek huidanalyse apparaat, waarbij u zelf kunt meekijken. U krijgt een juist huidbeeld van het hele gezicht en ziet hoe uw huid werkelijk is.  Met behulp van deze unieke huidscan kunnen bijvoorbeeld zonneschade en andere cosmetische huidproblemen vroegtijdig opgespoord worden.

 

We leggen uit wat de conditie van uw huid is en hoe u deze kunt verbeteren. Wij laten u, geheel vrijblijvend, kennis maken met producten die uw huid optimaal kunnen ondersteunen en zo nodig weer in balans kunnen brengen. Ook krijgt u tips en adviezen mee voor thuis. Een prettige en leerzame belevenis van ongeveer een uur.

 

Indien u de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt, kunt u via een regelmatige controle zelf uw huidverbetering volgen en zo toewerken naar een optimale verzorging en fantastische resultaten.

 

Deze  controles kunnen ook gecombineerd worden met een gezichtbehandeling naar keuze.

Voor de diverse mogelijkheden verwijzen we je graag naar de pagina van de schoonheidsspecialiste op deze site.

Klik hier om naar de pagina van de schoonheidsspecialiste te gaan. 

 

Klik hier om terug te gaan naar het menu van de Huid- en Voedingscoach