Ludiek


    Deurningerstraat 11, 7571 BA Oldenzaal / Tel: 0541-299830 / [email protected]

Quantummassage

Quantum massage is een techniek waarbij op een hele directe en eenvoudig te leren manier het zelfhelend vermogen  word gestimuleerd. Ieder levend wezen bestaat uit energie,uit een bepaalde trilling. 
Met behulp van ademhaling  en meditatie/ visualisatietechnieken wordt de trilling van de energie verhoogt. Quantum massage is een mooie en bijzondere vorm van massage van het lichaam gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energie├źn.
Door met warme olie te masseren en door speciale  ademhandelingstechnieken te gebruiken wordt de trillingsfrequentie  in de handen van masseuse sterk verhoogd, wat vervolgens met behulp van resonantie doorgegeven wordt aan het lichaam van degene die behandeld wordt. Hierdoor word het zelfhelende vermogen van het lichaam enorm gestimuleerd . 
Effecten:
- Een snelle vermindering van pijn
- Een versnelling van het genezingsproces
- Diepe ontspanning
- Opheffen van spier- en energieblokkades.
- Verbetering van de slaap . 

Persoonlijk wensen :
U kunt kiezen uit een volledige lichaamsmassage of uit een massage van bv. benen, nek, shouders afzonderlijk. Ook kunt u kiezen voor een stevige massage of een 'zachtere' masssage. Deze massage kan zowel zittend als liggend gegeven worden.