Ludiek


    Deurningerstraat 11, 7571 BA Oldenzaal / Tel: 0541-299830 / [email protected]

Shambhala 

Shamballa is in de eerste plaats voor uzelf en voor uw eigen ontwikkeling en bewustzijnsgroei . Hierbij kunnen allerlei aspecten aan de orde komen, zoals het loskomen van oude patronen, overtuigingen, of angsten en het ondekken en ontwikkelen van uw eigen licht en kracht. Shamballa baseert zich op het originele "Reiki" systeem. Het werken met Shambhala is werken met licht en liefde. Wanneer er in ons lichaam een blokkade bevindt, kan zich dat uiten in lichamelijke, emotionele en/of energetische klachten .Effecten :
- Door de harmoniserende werking van Shamballa ontstaat er rust in het lichaam, zowel op fysiek, emotioneel als spirituel niveau.
- Wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd, geoptimaliseerd. 
- Er ontstaat tijd, ruimte en energie voor nieuwe inzichten en mogelijkheden om veel dingen in uw leven in eigen hand te nemen.
- Een behandeling kan zorgen voor meer balans en levensvreugde. 
- Klachten op fysiek, emotioneel en energetisch niveau, zoals  angsten of pijnklachten, kunnen sterk verminderen of soms zelfs oplossen. 

Persoonlijk wensen :
Een Shamballa behandeling duurt ongeveer 20 min. Shamballa is net  zoals  Reiki, het is een kosmische liefdevolle energie die u helpt  uzelf en anderen te helen. Een Shamballa  behandeling duurt meestal korter dan een Reikbehandeling, omdat de energie van een hogere frequentie is. Het hoofddoel  is u in contact te brengen met uzelf met hogere energie├źn die u verrijken en uw spirituele groei stimuleren. Door Shambhala te leren maakt u het mogelijk  dat meer helende energie op aarde komt.