Ludiek


    Deurningerstraat 11, 7571 BA Oldenzaal / Tel: 0541-299830 / [email protected]

Shiatsumassage

Shiatsumassage is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (met behulp van duimen, vingers, handpalmen, ellebogen, of knieën ) rotaties en manipulaties om zodoende een slecht functioneren van de inwendige organen te corrigeren, de gezondheid te bevorderen , handhaven en een groot aantal ziekten te behandelen. 

Shiatsu is te vergelijken met acupunctuur, maar er word niet met naalden gewerkt. De achtergrond van Shiatsu en acupunctuur ligt in de Traditionele Chinese Geneeswijze . Shiatsu is een holistische therapie, wat wil zeggen dat lichaam en geest als een geheel behandeld worden.
 
Effecten :
- Stimuleert lichamelijk herstel en volledige genezing.
- De energie wordt door het hele lichaam verspreid zodat het weer in evenwicht komt
- Het succesvol  behandelen van allerlei vervelende ongemakken en aandoeningen (zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau) 
- Shiatsu duwt ons  in de richting van een gezonde  en natuurlijke eet - en levenswijze. 
- U word dichterbij uzelf gebracht.

Persoonlijke wensen:
Een sessie bij de masseuse duurt max 1 uur. Bij de eerst afspraak wordt veel tijd vrij gemaakt voor een verkennend intake gesprek. Daarmee krijgt de masseuse een zo duidelijk mogelijk beeld over de klacht(en). Shiatumassage  wordt op een massagemat (met hoofdsteun) op de grond  gegeven.