Ludiek


    Deurningerstraat 11, 7571 BA Oldenzaal / Tel: 0541-299830 / [email protected]

Wimperextensions


Niet iedereen is geboren met wimpers die tot aan de hemel reiken. Door middel van wimperextensions kun je je wimpers langer en voller maken. De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht, waardoor het een natuurlijk effect heeft. Dit is niet vergelijkbaar met de trosjes wimpers. De wimperextensions zijn van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal en blijven gemiddeld twee maanden zitten, totdat de natuurlijke wimper uitvalt. Om een mooi resultaat te blijven behouden wordt aangeraden om binnen 2 tot 4 weken een opvulbehandeling te laten doen.

Een eerste behandeling duurt zo’n 1,5 à 2 uur.  


Veelgestelde vragen:

Hoeveel wimperextensions worden er geplaatst?
Er worden zo’n 60 a 100 wimpers per oog geplaatst, afhankelijk je eigen hoeveelheid wimpers.

Kan ik gewoon make-up blijven gebruiken?
Dat kan, maar het wordt wel geadviseerd om make-up en remover te gebruiken op waterbasis. Producten op oliebasis zorgen er namelijk voor dat de lijm oplost. Het gebruik van mascara is in veel gevallen niet meer nodig door de wimperextensions.


Zijn er dingen die ik niet kan doen met wimperextensions?
Je kunt in principe alles doen; zwemmen, naar de sauna, sporten.


Zijn de wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?
Nee. De wimperextensions vallen uit wanneer de eigen wimper uitvalt. De wimpers zijn daarnaast zo licht dat je ze niet voelt zitten en de eigen wimpers dus ook niet breken.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions vallen uit wanneer de eigen wimpers uitvallen. Dit duurt gemiddeld twee maanden, afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers. Eigen wimpers vallen gemiddeld na twee maanden uit en dan maakt het lichaam een nieuwe wimper aan. Hoe snel één wimperextension uitvalt hangt dus af van de wimper waarop deze is geplaatst.

Hoe houd ik mijn wimperextensions het mooist?
Het wordt aangeraden om eens in de 2 tot 4 weken een opvulbehandeling te laten doen. Dit duurt gemiddeld 45 minuten, afhankelijk van hoeveel wimpers er al uit zijn gevallen.

Hoe kan ik de wimperextensions verwijderen?
Wanneer je de wimperextensions volledig wil verwijderen is het verstandig dit bij de salon te laten doen. De wimperextensions worden voorzichtig verwijderd met een speciale gel. Zelf aan de wimperextensions trekken om deze te verwijderen kan beschadigingen aan de eigen wimpers veroorzaken. Dit wordt dus afgeraden. Het verwijderen van een oude set wimperextensions is gratis, wanneer je direct weer een nieuwe set laat plaatsen. 

Kan ik ook wimperextensions nemen als ik een bril of contactlenzen draag?
Dat kan, bij een bril is het verstandig om niet te lange wimpers te nemen om te voorkomen dat deze tegen de bril aankomen. Contactlenzen zijn geen probleem, alhoewel het prettig is als je ze tijdens de behandeling even uit doet, omdat je vrij lang je ogen gesloten moet houden.